OM

Vores mission

Med JN Haveservice ønsker vi at skabe det langvarige samarbejde med god sparring og tilfredshed.

Vores mission er at skabe den bedste løsning for din virksomheds drift af udearealerne.

Vores team

Vi sætter omhyggelighed og god service høj. Vi holder vores aftaler og sørger for at følge op, når opgaven er afleveret.

Johnny Nielsen

Ejer

Johnny Nielsen startede JN Haveservice i 2017 og har mange års erfaring med have- og anlægsarbejde.

PRIMÆRE ARBEJDSDISTRIKTER

  • Hele Fyn

  • Trekantsområdet

  • Fokus i Odense, Fåborg, Middelfart og Svendborg

Lars Knudsen

Gartnermedhjælper

Lars Knudsen er gartnermedarbejder hos JN-Haveservice og har en bred erfaring indenfor haveservice.

PRIMÆRE ARBEJDSDISTRIKTER

  • Odense

  • Middelfart

  • Fåborg

Det vi lover

Vi giver altid en professionel og omhyggelig service. Vi følger op og sikrer at opgaven er udført til fuld tilfredshed.

JN Haveservice varetager alle former for vicevært arbejde enten som enkeltopgaver eller som fast tilknytning. Vi tilbyder viceværtopgaver hos virksomheder, boligforeninger og ejendomsselskaber.

Græsplænen er et markant element i de fleste parker, gårdanlæg, haver, sportspladser mv. Det er typisk noget af det første, jeres gæster, borgere eller kunder ser, når de ankommer. Derfor er græsslåning en af de vigtigste aktiviteter på de fleste udearealer for at sikre et godt indtryk. Korrekt græsslåning, der giver en flot græsplæne både på kort og lang sigt, kræver dog mere ekspertise, planlægning og erfaring, end de fleste er klar over. JN Haveservice har fokus på miljøvenlige løsninger af al vores vedligeholdelse.

JN Haveservice har mange års erfaring med snerydning og saltning. Vi udfører kvalitets snerydning og glatførebekæmpelse  for virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og boligselskaber.

Rullegræs er det ideelle alternativ til græsfrø, hvis man ønsker en hurtig grøn og ukrudtsfri græsplæne. Plæning kræver minimal klipning og trives under mange vejr- og miljøforhold. Du får en robust græsplæne, der er velegnet til de fleste formål. Vi bruger dansk produceret rullegræs i høj kvalitet.

JN Haveservice udfører alle former for belægningsarbejde med moderne og avancerede maskiner, der er udviklet til at arbejde på store pladser, maskinhaller, P-pladser og lignende. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde.

JN Haveservice tilbyder helårsaftaler, hvor man som virksomhed, grundejerforening, boligforening eller boligselskab er dækket ind med udvendig vedligeholdelse af udearealerne både sommer og vinter. Kontakt JN Haveservice og få et tilbud.

Få en plan over dine udearealer

Ring til JN Haveservice og få sparring på hvordan dine udearealer vedligeholdes. Kontakt JN Haveservice.

  • +45 25 32 01 61

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyt fra JN Haveservice og du får råd til vedligeholdelse af udearealer.